Ansiktsbehandling – Lyxig, Ekologisk & Välgörande

ATT BOKA ELLER GE BORT EN ANSIKTSBEHANDLING som present till dig själv eller någon annan är en minst sagt populära gärning. Inte bara för att en ansiktsbehandling gör oss lite snyggare och fräschare. Utan också för att det är en stunds avkoppling och njutning som man sällan unnar sig. Mer argument? Ja, vad sägs om att huden är kroppens största organ, och att huden i ansikten alltid mår bra av en rengöring, mjukgöring och stimulering. Boka en behandling idag! Här nedanför följer ett par förslag på professionella ansiktsbehandling till små priser.
# 1. Klassisk variant med konsultation
Detta är en ansiktsbehandling som innehåller alla moment som rekommenderas för en renare och friskare hud. Dessutom använda bara ekologiska ingredienser. Varje behandlingstillfälle inleds med konsultation och en personlig analys av din hud. Huden blir sedan vårdad med peeling under ånga och fortsätter efter det med en ordentligt rengöring av porerna. Behandlingen avslutas med en avslappnande ansiktsmassage och en lugnande mask.

Hemsida: Upplevelsepresent.se
Pris för 25 min: 650 kr
Pris för 50 min: 1250 kr
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (81 röster, snitt: 3,16 av 5)

Loading...

# 2. 30 Minuters Vardagslyx
Detta är vardagslyx när den är som bäst (och mest prisvärd) – välgörande, avkopplande och, i brist på någon bättre ord, snyggifierande.

Under en halvtimme får du en ordentlig rengöring och mjukgöring i denna ansiktsbehandling som, trots sin korta tid, kommer få ditt ansikte att lysa av ny energi och din själ att må gott. Även perfekt som present vid alla tillfällen.

Hemsida: Greatdays
Pris för 1: 445 kr
Pris för 2: N/A
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (54 röster, snitt: 3,35 av 5)

Loading...

# 3.En ansiktskur för alla
Även här är det frågan om en relativt snabb behandling, men icke desto mindre fri från kompromisser vad gäller kvalitet eller resultat. Denna halvtimmes-session följer steg för steg upplägget för en klassisk ansiktsbehandling, med avstamp i rengöring, ångbehandling och därefter…ja, flera andra moment som tillsammans utgör en riktig dunderkur för ansiktshudens väl och ve. Du får även lära dig mer om hur du kan behålla en ren och fräsch hy så att du kan bevara det fina resultatet länge.

Hemsida: Zuperbox.se
Pris för 1: 495 kr
Pris för 2: N/A
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (81 röster, snitt: 3,16 av 5)

Loading...

# 4. En box för kropp & själ
För dig som funderar på att ge bort en ansiktsbehandling, men kanske inte riktigt kan bestämma dig för en specifik, är det här ett utmärkt sätt att bredda fältet av valmöjligheter.

Med Smartboxen ”kropp och själ” kan nämligen mottagaren själv välja vilken behandling som helst av 75 (!) möjliga. I detta paket ingår sålunda ett antal vanliga ansiktsbehandlingar, men också flera andra härliga alternativ inom samma ”kategori” såsom hudsvård, spabehandlingar och annat.

Hemsida: Smartbox.com
Pris för 1 Box: 450 kr
Pris för 2: N/A
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (54 röster, snitt: 3,35 av 5)

Loading...

Några råd och rön om Ansiktsbehandling

  • En ansiktbehandling innehåller flera olika moment, men den klassiska innefattar (nästan) alltid följande: rengöring, peeling, porrengöring, formning av ögonbryn, massage, ansiktsmask och avslutningsvis en applicering av mjukgörande dagkräm. Dock kan det skilja sig mellan olika salonger och terapeuter hur behandlingen utförs.
  • En dylik behandling kan vara välgörande av många olika anledningar. Dels rengör den huden, dels är den skön och avslappnande för både kropp och själ, dels gör den gott för att fräscha upp utseendet.
  • Mot bakgrund av en ökad medvetenhet om ekologisk hudvård efterfrågar alltfler konsumenter naturlig ansiktsbehandling, det vill säga med bas i ingredienser som är ekologiskt odlade (eller åtminstone har en naturlig sammansättning). Du kan läsa mer om ekologisk hudvård på den här sidan. Har du önskemål om detta kan det vara en god idé att prata med hudterapeuten innan behandlingen och påtala att du gärna använder just naturliga hudvårdsprodukter.

Comments are closed.