Bäversafari # En trevlig naturutflykt för alla

På den här sidan tänkte vi tipsa om en något udda, men väldigt rolig upplevelse. Vi avser förstås Bäversaferi. Vilket är vad det låter som. En unik möjlighet att äntligen få en inblick i vardagen hos djurvärldens stortandade arbetsnarkomaner. En given upplevelse för dig som alltid sitter bänkad framför Ett med naturen eller som bara vill testa på något…ja, annorlunda. ”Jo, jag var på Bäversafari i helgen” är dessutom ett utmärkt sätt att få igång konversationen under jobbfikan.
#1. Boka en Bäversafari med Fika
På denna trevliga utflykt får man närma sig bävern i sin naturliga miljö. ”Farkosten” är en kanot som man kan glida fram i tyst och fint för att inte skrämma bort den relativt skygga bävern. Allt börjar på kvällen då kursen sätts mot bäverns boplats. Fika bjuds på under turen.

Hemsida: Liveit.se
Pris för 1: 495 kr
Pris för 2: 990 kr
Ort: Uddevalla, Färgelanda
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (81 röster, snitt: 3,16 av 5)

Loading...
#2. Bäversafari i Karmansbo
Denna Bäversafari inleds med en kortare introduktion om djurlivet i området och vad man bör tänka på inför mötet med bävern (och andra vilda djur). Därefter tar vi plats i båten och glider tyst, nästan ljudlöst fram över vattnet. Som nämnt är bävrar rent generella skygga djur, och kan bli störda av höga ljudnivåer och påträngande, skränigt sällskap. En fantastiskt chans att få uppleva bävern i sin naturlig miljö. Ta med kameran, eventuella kikare. Även väder-och vattentåliga kläder som stövlar, regnjacka är att rekommendera.

Rekommenderad utrustning att ta med är kamera, kikare, stövlar, vädertåliga kläder och vattenflaska.

Hemsida: Upplevelsepresent.se
Ort: Stockholm (Karmansbo)
Pris: 995 kr
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (54 röster, snitt: 3,35 av 5)

Loading...

Comments are closed.