Bli Stuntman för en dag

ALLA HAR VI VÄL NÅGON GÅNG DRÖMT OM äventyr, action och den vita dukens magi? Nu kan du ta chansen att uppleva allt från insidan och få testa på hur det är att bli stuntman och actionhjälte för en dag. Här nedanför har vi listat 3 populära alternativ.
# 1. Testa flera olika stunttrick
Jobbet som stuntman är något som de flesta fascineras av. Nu har du chansen att prova flera tick och tekniker på riktigt – och dessutom få det hela förevigat på film. Här får du bland annat testa det mesta, som exempelvis eld, hög höjd, skarpa fall och så olika slagsmålstekniker. Allt arrangerat och lett av några av branschens bästa och mest anlitade stuntmän.

Hemsida: Zuperbox.se
Pris för 1: 3500 kr
Pris för 2: N/A
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (40 röster, snitt: 3,08 av 5)

Loading...
# 2. Prova på att vara actionhjälte
Denna upplevelse är utmärkt för den som gillar fart, fläkt och adrenalin, och som alltid drömt om att få agera actionstjärna på vita duken. Bland ”aktiviteterna” ingår exempelvis att få vara med en stor gasexplosion, flyga med sele, träna för ett riktigt brandstunt, samt få lära dig mer om hur man slåss på film (scenkamp/stagefighting). Arrangörer är ett av Skandinaviens största och mest meriterade stuntföretag med mängder av erfarenhet och kunskap i branschen.

Hemsida: Liveit.se
Pris för 1: 3795 kr
Pris för 2: N/A
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (81 röster, snitt: 3,16 av 5)

Loading...

# 3. Livet som Stuntman
Föreställ dig genom att få springa genom en brinnande fabrik som världens actionstjärna eller bli kastad i luften explosioner. Hur funkar det egentligen? Jo, med hjälp av mängder av specialeffekter och häftiga teniska gadgets. Under denna upplevelse får du erfara allt själv. Du kommer bland annat att få ta del av och hjälpa till med att skapa flera coola specialeffekter- allt ifrån bränder och sprängmedel till vind, snö- och regneffekter, tryckluftsexplosioner och fyrverkerier.

Hemsida: Greatdays.se
Pris för 1: 3495 kr
Pris för 2: N/A
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (54 röster, snitt: 3,35 av 5)

Loading...

Comments are closed.