CD-Inspelning # Sjung in en låt

DENNA UPPLEVELSE ÄR EN KLASSIKER att pynta ihop till på det stora födelsedagsfesten, möhippan eller svensexan, men kan givetvis också fungera som starten på en helt ny karriär. Att spela in en CD-skiva är hursomhelst en jättekul sak att göra, gammal som ung, falsksångare som näktergal. Och ni behöver inga förkunskaper. Det är bara att pallra er till studion och följa inspelningsledarnas anvisningar. Här nedanför har vi samlat ett flera prisvärda alternativ.
# 1. CD-inspelning för 1 sångare + kompiskör
Denna session börjar med att den som ska sjunga får öva på låten genom att lyssna på den förinspelade bakgrundsmusiken. När sångaren känner sig bekväm med texten är det dags att börja själva inspelningen. Hon/han går då in i ett separat ljudrum där mikrofon och notställ med text finns uppställt. Medföljande kompisgäng kan sedan följa alltsammans genom en glasvägg. Det är också möjligt att kompisarna sjunger med och körar på refrängen. När inspelningen är klar görs slutmixen och mastern på direkten. Slutligen bränns CD-skivan.

Hemsida: Liveit.se
Pris för 1: 2045 kr
Pris för 2: N/A
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (81 röster, snitt: 3,16 av 5)

Loading...

# 2. CD-Inspelning och Musikvideo i Göteborg
Här har du chansen att uppfylla alla rock-och popstjärnedrömmar på en och samma gång. Välj mellan att ”bara” spela in en CD-singel med backning av ett professionellt team av musikproducenter, och slå till med ett ännu större paket, och gör även musikvideo till låten. Inspelningen av låten tar en och halv timme att genomföra. Allt under handledning av studioproffs. Man man ta sig upp till 5 polare som får titta på i studion och njuta av underhållningen (och tilltugg). Slutligen mixas allt, för att sedan förevigas på CD som du tar med dig hem.

Hemsida: Upplevelsepresent.se
Pris för CD: 1995 kr
Pris för CD + Video: 5650 kr
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (54 röster, snitt: 3,35 av 5)

Loading...

# 3. Röstcoaching av Tommy Ekman + Inspelning
Ett unik chans! Under tre timmar kan du din röst coachad av en internationellt kända musikproducenten Tommy Ekman. På Tommys meritförteckning står, förutom den egna medverkan i svenska kultpopgruppen Style, flera producentjobb åt artister som Peter Jöback, Ace of Base, The Corrs, Lutricia McNeal och många andra. Men, som sagt, under dessa timmar har Tommy bara ett fokus: dig och din röst. Förutom coachingen ingår även att ni väljer en låt tillsammans som sedan spelas in och förevigas.

Hemsida: boxexperience.com
Pris för 1: 5795
Pris för 2: N/A
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (15 röster, snitt: 3,07 av 5)

Loading...

# 4. Sjung in en låt (finns att boka på flera orter)
Det börjar med att väljer ut den låt som du vill sjunga in. Välj bland 1000tals olika ur katalogen. Du kan själv bestämma genre och det finns gott om alternativ: allt från rock, pop och jazz till singersongwriter, reggae och hiphop. Musiken är redan förinspelad så när du gjort ditt val är det bara att kliva in i studio och börja sjunga. Du sjunger och spelar in tills låten är perfekt (nåja, till den är så perfekt som det går att göra i alla fall). Finns att boka i Stockholm, Göteborg, Malmö, Norrköping och Linköping.

Hemsida: Zuperbox.se
Pris: 1895 kr
Pris för två: N/A
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (54 röster, snitt: 3,35 av 5)

Loading...

Comments are closed.