Ferrari & Lamborghini # Ta chansen att ratta drömbilen

HAR DU NÅGON GÅNG FUNDERAT på hur det vore att stampa gasen i botten på en Ferrari eller Lamborghini? Nu kan drömmen bli verklighet. Faktum är att du inte ens behöver stampa. Det räcker med en lätt smekning på gaspedalen för att nå vad man på ren svenska brukar kalla för ”en d-vla fart”. Här nedanför hittar du flera prisvärda alternativ för denna fartfyllda och oförglömliga upplevelse.
# 1. Bakom ratten på en Ferrari
Här handlar allt om tidernas mest legendariska sportbil, Ferrarin – och om dig. Först får den en genomgång och demonstration av bilens viktiga funktioner. Det är inga konstigheter, även om en del saker skiljer sig från att köra en ”vanlig” bil.

Efter att du fått koll på teknikaliteterna, är det dags att ta plats i det skålade, specialsydda sätet och justera sportstolen till rätt läge. Sedan är det bara att vrida om nyckeln och ta del av den ljuva motorsymfonin som garanterat kommer få huden att knottras och adrenalinet att pumpa. Och så…ut på vägarna!

Hemsida: Greatdays.se
Pris: 995 kr
Ort: Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Kristianstad, Malmö, Stockholm
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (98 röster, snitt: 3,92 av 5)

Loading...
# 2. Kör Ferrari eller Lamborghini på allmän väg!
Allt inleds med att du/ni anländer till platsen och hälsas välkomna av körinstruktören. Efter att du löst det angenäma ”problemet” med att välja mellan Lamborghini eller Ferrari, så kommer körledaren att gå igenom viktiga funktioner i bilen, såsom diverse körtekniska viktigheter, var alla reglade sitter etc. Därefter är det dax att starta bilen (och njuta av det unika motorljudet). Tillsammans med instruktören beger ni er sedan ut på vägarna och kör cirka 8 kilometer.

Hemsida: Liveit.se
Pris:: från 995 kr
Orter: Stockholm, Göteborg, Malmö, Gävle, Linköping, Västerås
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (81 röster, snitt: 3,16 av 5)

Loading...
# 3. Suportsportbil på landsväg
Steg ett är att välja: Ferrari eller Lamborghini? Efter att du bestämt dig så följer en snabb genomgång av bilens finesser och funktioner. Därefter är det bara att ta plats i den skräddarsydda skinnsätena, vrida om nyckeln och låta gåshuden knottra sig som en naturlig följd av det vackraste motorljud du hört i hela ditt liv. Själv körningen är förlagd till en lugn, slingrig landväg; allt för att du verkligen ska få testa bilens kapacitet, acceleration och väghållning. Du kan boka denna upplevelse när som helst, men körningarna genomförs på utvalda datum från april till oktober.

Hemsida: Upplevelsepresent.se
Pris: från 895 kr
Ort: Stockholm, Göteborg, Malmö
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (54 röster, snitt: 3,35 av 5)

Loading...

Comments are closed.