Folkrace # Testa den fartfyllda folksporten

DE FLESTA BILÄGARE HAR NÅGON GÅNG funderat på hur det vore att drämma gasen i botten, ge järnet och liksom dundra fram så däcken ryker. Nu har du chansen att få delta i en folkrace eller rally, och förverkliga alla drömmar du någonsin haft om att köra bil snabbt, vindlande och vrålande.
# 1. Ett smörgåsbord med tävlingar & orter
Greatdays har en bred samling med olika alternativ för dig som tycker om att gasa och tävla. Dels ”vanlig” Folkrace som går att att boka på ett flertal orter runtom i landet, dels Rally, där du får lära dig köra bil som en riktig Rallyförare, guidad och instruerade av proffs. Oavsett är detta upplevelser som frigör adrenalin, svett och ställer krav på ett ordentligt säkerhetsbälte.

Hemsida: Greatdays.se
Pris för 1: från 1495 kr
Pris för 2: från 2990 kr
Orter: Borlänge, Göteborg, Linköping, Stockholm, Tomelilla, Växjö och Umeå
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (81 röster, snitt: 3,16 av 5)

Loading...

# 2. Testa på Folkrace med Volvobilar
Beroende på vilken ort du bokar är det här en chans att få testa på Folkrace bakom ratten på en ombyggd Volvo 240 eller, alternativt, en Volvo 740. Upplevelsen börjar med att du får dressa upp i gällande utrustning, som är overall, hjälm och nackkrage (du får låna utrustning). Därför är det dags att testa bilen under ett eller två provvarv, bara för att få in känslan och pejla av banan. När allt är på plats, ja, då börjar tävlingen. Det blir provheat, tävlingsheat, och slutligen final för de snabbaste.

Hemsida: Liveit.se
Pris för 1: från 1495 kr
Pris för 2: från 2990 kr
Orter: Stockholm, Linköping, Västerås, Norrtälje, Växjö
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (81 röster, snitt: 3,16 av 5)

Loading...
# 3. Full fart med Folkrace
Med full fräs, och adrenalinnivån i takt med hjärtslagen, dundrar du runt på en slingrig folkracebana. Du motståndare är två: klockan och de andra bilarna. Dagen börjar med en kortare teorigenomgång av bil och folkrace, därefter byter du om till rätt utrustning (som du får låna) och tar plats i bilen. Bilen som ska ta dig från start till mål är en modifierad Volvo 240. Sannolikt har denna flera bucklor; helt klart är att den är utrustad med störtåge, 4-punktbälte och racingstol. Sedan…är det bara att köra, ”the heat is on!”.

Hemsida: Upplevelsepresent.se
Pris: 995 kr
Pris för 2: N/A
Orter: Stockholm, Linköping, Tomelilla, Göteborg
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (54 röster, snitt: 3,35 av 5)

Loading...

Comments are closed.