Fotokurs – Lär dig få ut det mesta och bästa av din kamera

SKAFFAT DIGITALKAMERA MEN KÄNNER DIG lite vilsen i tekniken? Då är du inte ensam. Teknikutvecklingen de senaste åren har gjort det möjligt att inhandla en fantastisk kamera för förhållandevis litet pris. Med med denna utveckling, så ställs också högre krav på användarens kunskapsnivåer. Det är ju liksom ingen mening att investera i en systemkamera, om man inte vet hur den fungerar. Ett utmärkt sätt att överbrygga detta kunskapglapp, är att boka en nybörjarkurs i fotografering. Då får du chansen att lära dig grunderna – och vem vet, kanske öppna dörren till en helt ny hobby eller yrkeskarriär.
1. Grundläggande fotokurs digital Systemkamera
Denna fotokurs är passande för alla som vill lära sig utnyttja sin digitala systemkamera optimalt. Kursen riktar sig både till den som är nybörjare och för den som mest vill få ut mer av sin kamera. Här visar en yrkesfotograf kamerans alla funktioner och inställningar. Du har också, under kursens gång, möjlighet att välja inriktning. Dvs om du vill lära dig behärska grundläggande funktioner som ISO, bländare, slutartid, vitbalans och skärpedjup eller vill fokusera mer på ”djupgående” perspektiv såsom ljusmätning, bildkomposition och posering.

Hemsida: Liveit.se
Pris för 1: 495 kr
Pris för 2: 990 kr
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (81 röster, snitt: 3,16 av 5)

Loading...

# 2. Fotokurs för nybörjare & nyfikna amatörer
För dig som är stolt ägare av en digital systemkamera men känner dig som en nybörjare på området är detta en perfekt kurs för att kickstarta intresset med. Under fotokursen gång kommer du att få en förståelse församspelet mellan ljuskänslighet (ISO), bländare och slutartid, men också en hel del generella tips för att lyckas med det där fotot du alltid drömt om. Målsättningen är att du efter kursen gång ska ha grundläggande kunskaper för att kunna fortsätta och utvecklas med din systemkamera på egen hand. Kursen ger dig vingarna – sedan är det bara att testa flyglyckan!

Hemsida: Upplevelsepresent.se
Pris för 1: 495 kr
Pris för 2: 990 kr
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (54 röster, snitt: 3,35 av 5)

Loading...

Comments are closed.