Golf # Prova på och få råd av proffsen

VAD ÄR DET SOM ÄR SÅ KUL MED GOLF EGENTLIGEN? En vanlig fråga, speciellt från personer som aldrig provat. Och kanske är det just detta som är pudelns kärna. Att man måste prova för att förstå. Annars blir det lite som att försöka förklara varför man lyssnar på musik. Det bara är så. Någon annan förklaring behövs inte. Oavsett om du redan tillhör det inbitna golfsläktet, eller bara vill prova (åtminstone en gång) så hittar du flera alternativ på den här sidan.
#1. Golf med stil & Charm = Herrgårdsgolf för 2
Romantik och golf – två ingredienser som passar lika bra tillsammans som champagne och jordgubbar. Detta är följaktligen ett tillfälle att bjuda med någon du tycker om på en romantisk golfweekend, lokaliserad på ett underbar herrgård någonstans i Sverige (flera alternativ finna att välja mellan). Herrgårdarna är belägna på några av Svea Rikes mest natursköna platser. Naturskön miljö, stilfulla rum, anrika – och så golfbanor i herrgårdens närhet. I samtliga ingår greenfee, samt övernattning för två personer i dubbelrum, en trerättersmiddag och maffig frukostbuffé. Kan det bli bättre?

Hemsida: Greatdays.se
Pris: 3495 kr
Herrgårdar: Kohlswa herrgård (Västerås), Hennickehammars herrgård (Filipstad), Gimo herrgård (Gimo), Söderfors Herrgård (Söderfors), Aspa Herrgård (Askersund)
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (98 röster, snitt: 3,92 av 5)

Loading...
#2. Golfdag, för nybörjare såväl som för erfarna golfare
Denna dag går egentligen ut på en enda sak. Att förbättra ditt golfspel genom att få råd och instruktioner från ett golfproffs. Instruktören kommer sålunda att anpassa nivån efter dina nuvarande kunskaper. Därför passar denna upplevelse både för nybörjare, som för dig spelat golf under många år. Kanske vill du ha hjälp med svingen, kanske med kortspelet, kanske med något annat. 50 minuter har du på dig att få råd och rön som kommer ta ditt spel till nya höjder. Efter lektionen får du fortsätta spela arton hål på egen hand.

Hemsida: Liveit.se
Pris för 1: 1245 kr
Pris för 2: 2145 kr
Orter: Alvesta, Göteborg, Helsingborg, Kungsbacka, Kungälv, Malmö, Norrtälje, Nyköping, Skövde, Stockholm och Uddevalla.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (81 röster, snitt: 3,16 av 5)

Loading...

#3. Prova på Golf i Stockholm – i alla väder!
Golf kan spelas året om i alla väder. Inte? Jo, det är faktiskt sant – om man befinner sig inomhus. Och det är just platsen för den här ”golfsessionen”.

I en magnifik inomhusgolfrange erbjuds inte mindre än tjugosju utslagsmattor på 3 våningar; ett slags Sangri-La för alla som älskar golf, eller som bara är nyfikna att en gång för alla prova på. Längst ner i byggnaden, på bottenplan, finns dessutom en övningsgreen med tillhörande sandbunker, och annan rekvisita som är nödvändig för att finslipa närspelet.

Du kan låna alla utrustning och du har två timmar på dig att öva så mycket du vill!

Hemsida: Upplevelsepresent.se
Pris: 290 kr
Ort: Stockholm
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (54 röster, snitt: 3,35 av 5)

Loading...
Comments are closed.