Lyxbehandling – Unna dig själv en stunds lyx och flärd

HUR OFTA FÅR DU EN STUND FÖR DIG SJÄLV? För de allra flesta är vardagen fylld av krav och måsten. Därför är det extra viktigt att stanna upp och få en stund för sig själv. Inte bara av egoistiska skäl. Utan för att du ska fungera och ha ork att ta hand om familj, umgås med vänner, jobba, studera – eller vad det nu kan vara som fyller dina dagar med mening. I detta avseende är en lyxbehandling en verklig lisa för både själ och kropp. Köp en till dig själv, eller ge bort i present till någon som verkligen förtjänar det där lilla extra. Här nedanför hittar du förslag på flera prisvärda alternativ.
1. # Välj själv vad som är lyx
Denna upplevelse inkluderar en 70 minuter lång behandling på valfri salong. Exakt hur behandlingen går till steg för steg kan skilja sig mellan de olika salongerna – och orterna – men gemensamt är en sak. Detta är en lyxig behandling, inkluderande exempelvis en avslappnande eller behandlande massage eller en uppfräschande ansiktsbehandling. Välj själv vad som känns mest angeläget och som är lika med lyx för dig. Du kan också rådgöra med salongen innan, om du har några speciella önskemål.

Hemsida: Liveit.se
Pris för 1: 945 kr
Pris för 2: 1795 kr
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (81 röster, snitt: 3,16 av 5)

Loading...

2. # Lyxbehandling Special i Stockholm
Denna lyxbehandling innefattar en halvdag fylld av välbehag, ägnad åt dig som bor i Stockholm (eller kanske ska besöka staden). Allt initieras med en lugn och skön ansiktsbehandling med fuktgivande hudvårdsprodukter. Ansiktsbehandlingen följs därefter av en klassisk massage som ökar blodcirkulationen och mjukar upp spända muskler. Efter massagen ägnas uppmärksamhet åt dina händer, fötter, naglar och nagelband – och allt kommer att få den ömmaste behandling och vård som går att hitta.

Hemsida: Upplevelsepresent.se
Pris för 1: 1595 kr
Pris för 2: 3190 kr
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (54 röster, snitt: 3,35 av 5)

Loading...

# 3. Spabehandling (Linköping & Sthml)
Denna spabehandlingen inkluderar en härlig kroppskur och tillika en djuprengörande behandling som kommer göra din len, snygg och avkopplad i själen. Här får du till att börja med njuta av eteriska oljor som gör gott för både kropp och själ, och som väcker dina sinnen till liv. (Om du vill läsa mer om just eteriska oljor så kan du kika in på den här sidan.) Förutom de härliga oljorna ingår även kroppspeeling, Spa-massage, en underbar ansiktsmassage och en avslappnande hårbottenmassage. Allt man kan önska och lite till.

Hemsida: Greatdays.se
Pris för 1: 1595 kr
Pris för 2: 3190 kr
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (98 röster, snitt: 3,92 av 5)

Loading...

#4. Sturebadets Lyxbehandling
Här talar vi verkligen om lyx med stort L. En behandling för dig som vill ha (eller ge bort) det bästa. Sessionen innefattar en dryga tre timmars totalkroppsupplevlese på anrika Sturebadet i Stockholm, inkluderande moment såsom bodyscrub, burbad, klassisk Massage, ansiktsbehandling, fotvård och spa-lunch. Allt utfört av branschens bästa massörer och hudvårdstereapeuter. Perfekt som bröllopsgåva eller jubilarpresent (eller för den som vill ha extrema pluspoäng hos respektive).

Hemsida: boxexperience.com

Pris för 1: 4995 kr
Pris för 2: N/A
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (15 röster, snitt: 3,07 av 5)

Loading...

Comments are closed.