Modellfotografering # Bli Modell för en dag

ATT BLI MODELL är något som många drömmer om. Det näst bästa (eller kanske starten på en ny karriär) är att själv boka in upplevelsen modell för en dag och följaktligen maxa potentialen i ditt fotogeniska jag. Här får du chansen att bli stylad av en professionell stylist och makeup-artist, samtidigt du kan själv påverka vilken stil eller ”känsla” som du vill att dina bilder ska förmedla.
# 1. Förverkliga din fotomodelldröm
Denna unika ”modell för en dag”-upplevelse innefattar allt som behövs för att iscensätta riktigt snygga bilder – och få känna på livet som fotomodell. Duktiga makeupartister hjälper dig att ta fram just din personliga stil – vad du än önskar förmedla för slags känla. Ta gärna med några av dina egna favorituppsättningar kläder och accessoarer; men om du vill får du självklart hjälp med ditt klädval. Alltsammans inkluderar makeup samt en valfri digital bild du tar med hem. Vill du köpa flera bilder så går också det att fixa på plats. Finns att boka i Göteborg och Stockholm

Hemsida: Greatdays.se
Pris för Lilla Paketet: 495 kr
Pris för VIP-paketet: 990 kr
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (54 röster, snitt: 3,35 av 5)

Loading...
# 2. Modellfoto i Stockholm & Göteborg
Med utgångspunkt i en professionell fotostudio kommer du med hjälp av en stylist att ta fram den stil och look som du önskar förmedla. Du väljer själv tematiken för fotona. Det kan exempelvis vara pop eller rockstjärnelook, ett klassiskt porträtt eller något mer utmanande och sexigt. Som sagt – detta är upp till dig själv att bestämma tillsammans med makeup-artisten och fotografen.

Efter fotosessionen får du välja ut en favoritbild som du kan behålla. Givetvis kan du även köpa till fler bilder för en extrakostnad.

Hemsida: Liveit.se
Pris för 1: 495 kr
Pris för 2: 990 kr
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (81 röster, snitt: 3,16 av 5)

Loading...

# 3.Lilla Paketet eller VIP
Denna upplevelse, som arrangeras i en fotostudio i Stockholm, finns att boka i två utföranden: dels som Lilla Paketet, och dels som VIP-paket. Det första är inte så ”litet” utan innehåller såväl make-up av en etablerad makeup-artist som hjälp att ta fram rätt stil och känsla inför fotograferingen. Därefter fotograferas du mot tre olika bakgrunder och får möjlighet att göra två stilbyten under tiden. Av cirka 80 tagna foton får du sedan välja ut de 6 bilder + en utskrift att ta med hem. VIP-paketet innehåller samma procedur men här tas 200 bilder och du får ta med alla hem!

Hemsida: Upplevelsepresent.se
Pris för Lilla Paketet: 1195 kr
Pris för VIP-paketet: 2995 kr
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (54 röster, snitt: 3,35 av 5)

Loading...

Comments are closed.