Prova Boxning, Kamport eller Sparring

BOXNING ELLER KAMPSSPORTS-SPARRING ÄR ETT LYSANDE sätt att liva upp födelsedagsfesten eller svensexan/möhippan med lite adrenalin och…ja, om vi ska vara ärliga, svett och gammal hederlig rädsla för att få på käften. Men du behöver inte vara orolig. Samtliga dessa upplevelser är ungefär lika farliga som Allsång på Skansen. bara med mer tatueringar, boxhandskar och muskler. Det finns idag flera olika alternativ och prisklasser, och på den här sidan listar vi några av de mest populära.
#1. Öga mot öga med K1-Världsmästaren Jörgen Kruth
Har du någon gång undrat hur det känns att stå öga mot öga i ringen med en av världens mest fruktade fighters? Eller önskar du hellre att någon av dina vänner fick göra det? Ja, oavsett vem det är som behöver kicka liv i figheterhjärtat så är det här den ultimata upplevelsen. Nu kan man nämligen boka sparring med Jörgen Kruth som, bland annat, blivit världsmästare i Thaiboxning tre gånger om (i supertungvikt). Allt börjar med en kortare träningslektion på knappt en halvtimme där du får lite tips och vägledning av en professionell kampsportsocach. När du är uppvärmd och klar väntar ringen. Det är bara att kliva in mellan repen och låta domaren välkomna dig och din motståndare, världsmästaren Jörgen Kruth. Ding, ding – och så kan matchen börja. Efter tre ronder är allt över, och domaren utser en vinnare.

Givetvis är det här sparring ”med glimten i ögat” och helt utan några hälsorisker. Efter matchen får du snacka en stund med världsmästaren och, om så önskas, föreviga ögonblicket med kameran. Varför inte boka den här upplevelsen till svensexan eller födelsedagsfesten?

Hemsida: Liveit.se
Pris: 13 995 kr
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (81 röster, snitt: 3,16 av 5)

Loading...
#2. Utmana en kändis i boxningsringen
Denna upplevelse inkluderar både ett ordentligt träningspass och en chans att sparras mot en kändis i kampsportsvärlden. Just nu kan din motståndare bli en av följande 3:

 • Roger Pettersson, 10 SM-guld
 • Jonathan Gromark, 1 SM-guld i tungvikt 2009
 • Yasser Abdo Iriba, 2 SM-guld
 • Det första som sker är att du välkomnas av en tränare som kommer berätta mer om dagens upplägg. Därefter är det bara att sätta igång. Du får lära dig allt om hur du håller garden, hur du jobbar med fotarbetet och hur du slår: raka slag, uppercuts, krokar och jobbar. När du är ”varm i kläderna” åker handskarna på för lite träning mot mitsar och sandsäck. Här är det bara att ösa på.

  Sista momentet är ringen. Det är dax att möta en mästare. Självklart är poängen att det ska bli en rolig och lärorik upplevelse – utan några skador. Tempot anpassas efter din förmåga och du kommer garanterat att få upp både flåset och adrenalinet inom kort. Kul – och svettigt!

  Hemsida: Upplevelsepresent.se
  Ort: Stockholm
  Pris: 1500 kr
  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (54 röster, snitt: 3,35 av 5)

  Loading...

  Comments are closed.