Prova på Paddling # Kajakpaddling och Äventyr

DET FINNS FÅ SAKER SOM ÄR SÅ ROGIVANDE och balsamerande för själen som att sakta glida fram över vattenytan och bara få vara ett med naturen på betryggande avstånd från vardagens jäkt och stress. Men att paddla kajak och kanot innebär också fysiska fördelar: en aktivitet som stärker rygg, armmuskler, mage och, inte minst, sätter koordinationsförmåga på prov. Här nedanför hittar du ett antal populära upplevelser för just paddling i olika former.
#1. Prova på Kajakpaddling
Muskelträning och koordinationsförmåga. Men också en känsla av ro och att vara ett med naturen. Att paddla kajak är en aktivitet som både aktiverar och lugnar våra sinnen. Nu kan du också prova. Tanken med den här upplevelsen är att ge dig så pass mycket kunskaper att du framöver kan paddla kajak på egen hand. Det behöver alltså inte ha några som helst förkunskaper. De enda kraven som ställs är att du är över femton år och kan simma. Utrustning såsom kajak, paddel och flytväst ingår.

Hemsida: Liveit.se
Pris för 1: 995 kr
Pris för 2: 1940 kr
Varaktighet: 3-4 timmar
Orter: Malmö, Norrköping, Sörmland, Öland, Östersund, Stockholm, Bohuslän, Göteborg, Höga kusten, Tiveden, Vättern
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (81 röster, snitt: 3,16 av 5)

Loading...
# 2. Äventyrspaddling med Kajak i Falsterbo, Skanör

Det här är kajakpaddling för dig som vill ha lite mer action och adrenalin än den konventionella naturupplevelsen, därav namnet äventyrspaddling. Platsen är havet. Skulle det råka blåsa för dagen, så kommer du att få lära dig hur man surfar med kajaken, ergo kajaksurfning. Förutom själva paddlingen får du även en ordentlig genomgång av säkerhet, paddlingsteknik, och hur du agerar vid nödsituationer.

Denna kurs passar såväl för den som redan paddlat kajak tidigare, eller för nybörjaren som inte är räds en ordentlig utmaning.

Hemsida: Upplevelsepresent.se
Pris: 850 kr
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (54 röster, snitt: 3,35 av 5)

Loading...

#3. Forspaddling i Åre, äventyr & adrenalin
Detta är en naturupplevelse utöver det vanliga. Längsmed oexploaterade och vilda forsar går färden i rustika kombikajaker speciellt konstruerade för att navigera i älvar och forsar.

Först och främst får du en ordentlig genomgång av utrustning och säkerhetsrutiner, samt diverse information och tips från de erfarna guiderna. Under färden hinner du både njuta av det hänförande landskapet och få igång pulsen ordentligt. Under upplevelsens gång stannar ni och äter en härlig måltid i det fria. En underbar tur i vildmarken.

Hemsida: Greatdays.se
Pris: 1195 kr
Ort: Åre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (98 röster, snitt: 3,92 av 5)

Loading...

Comments are closed.