Segway # Prova på och Hyra

NEJ, DU BEHÖVER INTE FÖRST GÖRA karriär som riskkapitalist och köpa lyxvilla på Saltis för att testa på detta roliga lilla fordon. En Segway följer din kroppslutning – om du böjer dig framåt så kör den…hör och häpna..framåt…och om du lutar dig mer bakåt, så saktar den in. Det är inte svårt att lära sig, men kräver ändå en viss fokus och teknik för att bemästra fullt ut. Här nedanför har vi samlat ett gäng upplevelser du kan boka för att prova på Segway.
# 1. 180 minuters ren glädje, boka på flera orter
Lätt, kul – och lite smågalet. Det är ett adekvat sätt att beskriva en tur på Segway. Men det handlar förstås också om att ta sig från a till b. I den här upplevelsen som går att boka på flera orter i Sverige kommer du lära dig att verkligen bemästra detta innovativa fordon – och få gott om tid att köra (cirka 3 timmar. Räckvidden är dock max 3,5 mil.) Ta på dig vanliga kläder, hjälm får du låna på plats.

Hemsida: Zuperbox.se
Pris: 595 kr
Orter: Stockholm, Malmö, Göteborg, Helsingborg
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (40 röster, snitt: 3,08 av 5)

Loading...
# 2. En Segway-Tur genom staden
Här får du möjlighet att ta dig fram längs gatorna och uppleva stadslandskapet från ett helt nytt perspektiv. Allt börjar med att du får en grundläggande introduktion och instruktion hur du styr och navigerar. Därefter följer första övningskörningen. När du känner dig bekväm med det nya fordonet, så är det dags att ge sig av på sightseeing. Räkna dock med att själv hamna i blickfånget: Segways är nämligen alltjämt en relativt ovanlig del av stadslandskapet. En kul upplevelse som passar alla åldrar, och dessutom en utmärkt födelsedagspresent, bröllopsgåva eller del av svensexan/möhippan.

Hemsida: Liveit.se
Pris för 1: 490 kr
Pris för 2: 945 kr
Ort: Stockholm
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (81 röster, snitt: 3,16 av 5)

Loading...
# 3. Hyra Segway i en, två eller tre timmar
Denna upplevelse ger möjlighet att hyra segway och helt och hållet bestämma själv vilken del av Stockholm du vill utforska. Djurgården är förstås ett givet tips, men som sagt, det väljer du/ni själva. Segway balanserar som synes på två hjul och manövreras genom att man flyttar tyngdpunkten i önskad riktning (alltså lutar sig bakåt och framåt). Det låter enkelt, och det är det också. Att lära sig konsten att styra och navigera är sällan några problem: det allra flesta lär sig detta snabbare än du hinner knyta skorna. Följaktligen. Hyr, kliv på, styr och upptäck staden från en helt annan synvinkel.

Hemsida: Upplevelsepresent.se
Pris: 1 timme (300 kr), 2 timmar (550 kr), 3 timmar (700 kr).
Ort: Stockholm
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (54 röster, snitt: 3,35 av 5)

Loading...
Comments are closed.