6 Upplevelser i Malmö # Upptäck farten, smakerna, musiken & äventyren

LETAR DU EFTER UPPLEVELSER I MALMÖ? Kanske vill du ge bort en upplevelse som present, eller bjuda med någon du tycker om. Hursomhelst så har vi samlat sex intressanta, roliga, smakfyllda och adrenalinstinna upplevelser här nedanför som går att boka och genomföra i Malmö.
1. Sjung in en egen låt i Malmö
Det börjar med att väljer ut den låt som du vill sjunga in. Välj bland tusentals olika ur katalogen. Du kan själv bestämma genre och det finns gott om alternativ: allt från rock, pop och jazz till singersongwriter, reggae och hiphop. Musiken är redan förinspelad så när du gjort ditt val är det bara att kliva in i studion i Malmö och börja sjunga.

Läs mer på den här sidan

2. Hoppa falmskärm
Denna upplevelse är ett så kallat tandemhopp, där du hoppar fallskärm fastspänd tillsammans med en erfaren instruktör. Säsongen är maj till oktober och som deltagare får du först och främst en snabbgenomgång av viktiga säkerhetsaspekter och tekniker innan du går ombord på planet. Därefter är det bara att hänga med, vara fokuserad och göra som instruktören säger.

Läs mer på den här sidan

3. Terrängkörning med Jeep
Här får du navigera en superjeep över stock och sten, bokstavligen. Men också upp och ner för backar och kurvor. Detta är med andra ord en upplevelse i Malmö där du verkligen får testa din och Jeepens kapacitet till fullo. Det börjar med en genomgång av bil, bana och förutsättningar. Allt utförd en erfaren instruktör som kommer följa dig genom hela upplevelsen, och se till så att allt genomförs tryggt och säkerhet. En av få fartfyllda och bumpiga upplevelser i Malmö som du sent kommer glömma.

Läs mer på den här sidan

4. Total sinnesro och avkoppling med Floating
Floatingtekniken togs fram på 1950-talet för att förbereda astronauterna på känslan av tyngdlöshet. Denna upplevelse innebär att du får flyta fritt i en stor tank fylld med saltvatten som är cirka 35 grader varmt. Behandlingen främjar total avslappning och har i många undersökningar visat sig effektivt mot stressrelaterad smärta och muskelspänningar samtidigt som det ökar välbefinnandet, förbättrar sömnen och rengör huden. En underbart välgörande stund!

Läs mer på den här sidan

5. Whiskyprovning
Under ledning av en erfaren whiskyexpert provar sig deltagarna fram i whiskydjungeln för att reda ut vanliga (och ovanliga) begrepp i whiskyns universum. Det exakta temat för provningen kan variera från gång till gång, men du kan alltid vara säker på att få en sak: att få utforska livets dryck med alla dina sinnen. Upplevelser i Malmö blir sällan så välsmakande, intresseväckande och roliga som den här.

Läs mer på den här sidan

6. Köra sportbil på allmän väg i Malmö
Allt inleds med att du anländer till platsen och välkomnas av körinstruktören. Efter att du löst det angenäma ”debaklet” med att välja mellan Lamborghini eller Ferrari, så kommer körledaren att gå igenom viktiga funktioner i bilen, såsom diverse körtekniska viktigheter, var alla reglage sitter och så vidare. Därefter är det dags att starta bilen (och njuta av det unika motorljudet). Tillsammans med instruktören beger ni er sedan ut på vägarna och kör ungefär åtta kilometer.

Läs mer på den här sidan

Comments are closed.